/ Sådan virker det

RevisorLeads skaber adgang til flere virksomheder, der venter på at blive ringet op med et tilbud inden for bogholderi og regnskab

Kort fortalt

Vi giver virksomheder let adgang til at hente tilbud på regnskab og bogholderi – og vi giver revisorer og bogholdere let adgang til give tilbud

Vi ringer til kunden og spørger til behov og fortæller om konceptet. Herefter lægges opgaven til salg på leads.revisorkort.dk

Sådan fungerer RevisorLeads

Hvem vi er

RevisorLeads er en overbygning af RevisorKort.dk, hvor alle revisorer og bogholdere kan få gratis eksponering med en profil på revisorkortet.

Hvad vi tilbyder

Med RevisorLeads kan du som revisor eller bogholder købe adgang til flere potentielle kunder med et aktuelt behov, som du ellers ikke ville have fået kontakt til.

Sådan gør vi

Vi har efter telefonisk dialog med virksomheden kortlagt opgaven og formidlet al relevant info frit tilgængeligt for dig at læse – Det vi kalder Leads.

Sådan køber du leads

Med en revisor konto, som oprettes første gang du køber et lead, kan du betale ved kassen med få klik - hurtigt og enkelt.

1. Find interessante leads

Når du har fundet et eller flere leads, som du gerne vil have kontakt til, lægger du dem i kurven ved at trykke ’Køb kontaktinformation’.

Kom først og vær blandt dem, der får besked med det samme, når der er nye leads på platformen

2. Opret profil og betal

Herefter går du til betaling og bliver bedt om information om dig samt at oprette en revisorkonto ( eller logge ind, hvis du har en konto i forvejen ).

Med en revisorkonto kan du købe leads på under 30 sekunder, da din information er sikkert gemt

3. Modtag kundedata på mail

Efter dit køb får du med det samme en mail med en ordrebekræftelse og kundeinformation på det enkelte lead, så du kan tage kontakt.

Du kan altid finde dine ordre på din revisorkonto, hvis de bliver væk i din mail. Du får også en faktura på dit køb.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Et lead kan komme fra RevisorKort.dk eller via online markedsføring associeret med RevisorKort. I begge tilfælde er det kunden selv, der viser interesse for at blive kontaktet.

Når en virksomhed har vist interesse for at modtage tilbud, vil en medarbejder fra RevisorKort tage telefonisk kontakt med kunden. Her vil RevisorKort i dialog med kunden gennemgå behov og beskrive opgaven.

Ja. Alle opgaver, der formidles via vores platform har givet samtykke til at blive kontaktet med tilbud vedr. Deres behov. Vores erfaring er, at kunder der bliver kontaktet inden for de nærmeste dage, bliver glade for henvendelsen.

Du skal være opmærksom på, at nogle kunder gerne vil aftale et tidspunkt for dialog, når du ringer første gang.

Det fremgår tydeligt, hvor mange der har mulighed for at give tilbud til kunden igennem vores platform. Vi kan ikke garantere, at det er dig, der får kunden.

Nej. Du binder dig ikke til noget, når du køber leads via platformen eller benytter dig at vores tilbud i øvrigt. Ved tilmelding af e-mail services og oprettelse af bruger vil du altid have muligheden for at framelde dig igen – kontakt os gerne på info@revisorkort.dk for hjælp til dette.