/ Om os

Vi vil gøre det nemmere for revisorer og bogholdere at få nye kunder

En del af

Født ud af et reelt behov

RevisorKort og RevisorLeads er et initiativ under New Media, der er en mindre forretning med fokus på digital markedsføring.

De seneste par år har vi haft særlig fokus på at hjælpe revisorer og bogholdere, med at skabe kontakt til nye kunder.

Vores oplevelser med revisorer og bogholdere er, at der ikke er den store entusiasme omkring opsøgende salg. Derimod vil alle gerne tage kontakt med virksomheder, der har udtrykt behov og interesse for at få et tilbud.

Vi har skabt et alternativ til de eksisterende formidlingstjenester. Vores fokus er at gøre opgaverne synlige for alle – og med en høj grad af transparens i tilbudsfasen.

Unikt branchekendskab

I vores team rummer vi en unik kombination af marketing, salg og kendskab til bogholderi, regnskab og revision.Det giver os muligheden for at skabe en tilgang af nye opgaver, hvor opgaven beskrives ud fra erfaring i branchen, når vi fører dialog med virksomheder, der vil have tilbud.Prisen for et lead sættes i et rimeligt forhold til opgavens honorarpotentiale, og der tages højde for, at der kan være flere om at byde. Her er det også vigtigt, at du selv kan tage stilling til, om emnet er nyt, og hvor mange der, efter aftale med kunden, kan byde på opgaven.

Med andre ord har vi ønsket at skabe en direkte adgang til nye kunder for revisorer og bogholdere.

Kom i gang med RevisorLeads

Se hvordan det fungerer eller gå direkte til listen over nyeste leads

Har du spørgsmål? Kontakt os her eller på info@revisorkort.dk